Sist oppdatert 28. januar 2020 09:30

Velkommen til Håvik SFO

Skolefritidsordningen er et fritidstilbud der vi legger vekt på trivsel.

Det skal være et sted der barn kan leke med hverandre.

Barna vil få anledning til lek ute og inne, lesing, spill, dans, samtaler og spontane aktiviteter.

Det skal være en veksling mellom organiserte og selvvalgte aktiviteter.

SFO skal være en trygg tilsynsordning, der en tar hensyn til barnas individuelle behov.

Bemanningen vil være en voksen på 15 barn.

På Håvik SFO er det tilsammen 33 barn.

Både voksne og barn har det veldig kjekt på SFO. I tillegg til de faste aktivitetene har vi spontane aktiviteter som dansing, tegning, perling, massasje og å høre på musikk. Vi bruker også gymsalen en del. Det er tradisjon på Håvik SFO å ha julebord og karneval.

Dersom det er noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.

Direktenummer til SFO: 52 81 23 03 eller 918 15216

Flor de Maria Vold (SFO leder)

Eliza Jensen

Monica Aksland Simonsen

Hanne Toft

Beland Isalajeva

Evy Johannessen

Marte Elise Solberg

• Barna skal være kledd slik at de kan leke ute.

• Minst ett klesskift bør ligge i hyllene.

• Alle i første og andre klasse får utdelt egen kurv til oppbevaring av klær.

• Alle klær, sko og støvler må merkes med navn.

• Alle barna må ha gymsko, helst med borrelås.

• Husk å sende med mat til alle måltider, og drikkeflaske.

• Gi beskjed dersom barna ikke kommer til SFO om ettermiddagen.

• Beskjeder via Visma bør sendes i god tid. Vi leser dem tidlig om morgenen og etter skoletid.

• SFO har åpent i høstferien, juleferien, vinterferien og påskeuken. Det blir sendt eget skjema for påmelding.

Søknad om plass, endringer og oppsigelse av plass i SFO registreres i Visma Flyt skole. Dere må logge inn via ID-porten.

Frist for påmelding i SFO for kommende skoleår er 1. mars. Alle som melder seg på innen fristen får plass.
Endringer og oppsigelser gjeldende fra 1. januar, må registreres i Visma Flyt skole innen 1. desember. Ellers gjelder samme opphold resten av skoleåret.

Ved oppsigelse eller reduksjon i opphold gjelder 2 måneders oppsigelsestid fra første dag i påfølgende måned.
Ved ny søknad eller søknad om økt opphold underveis i skoleåret, blir barnet satt på venteliste til det eventuelt blir en åpning.

For mer informasjon se SFO-vedtekter gjeldende f.o.m. 01.08.19.

Nye SFO-vedtekter gjelder fra 01.08.19